Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából Sulyok Tamás köztársasági elnök a belügyminiszter felterjesztésére a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést adományozta dr. Surján György orvos-informatikusnak, a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ prevenciós és epidemiológiai szakértőjének, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Kar Digitális Egészségtudományi Intézete egyetemi adjunktusának.

Dr. Surján György 1983-ban általános orvosként diplomázott a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 2011-ben Phd fokozatot szerzett az Amsterdami Egyetemen. Munkássága során közreműködött az államigazgatás több szintjén működő egészségügyi és népegészségügyi szakmai irányításban, és hozzájárult az adatvezérelt döntéshozatal irányába való elmozduláshoz. A pandémia alatt adatelemzései és előrejelzései meghatározóak voltak a döntéshozatal során. Az orvosi informatika területén végzett, több mint négy évtizedes, magas színvonalú szakmai munkája elismerése ez a kitüntetés, melyet dr. Pintér Sándor belügyminisztertől vehetett át a Belügyminisztérium márványaulájában.

DR. SURJÁN GYÖRGY aranykereszt

Az elismeréshez szívből gratulálunk és további sikereket kívánunk!

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít