Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

Az otthoni vegyszerhasználat (takarítószerek, oldószert tartalmazó termékek, illatosítók, kozmetikumok, lakkok használata), illetve a sütés, főzés erősen ronthatja a beltéri levegő minőségét. A beltéri burkolatokból, berendezési tárgyakból is folyamatosan a levegőbe kerülhetnek káros illékony és félillékony szerves vegyületek. Emellett az emberek által kibocsátott szén-dioxid és pára is terheli a levegőt. Biológiai szennyezőanyagok is előfordulnak a beltéri levegőben, például a sok helyen előforduló penészgombák spórái, illetve a légúton terjedő betegségeket okozó vírusok és baktériumok. Rendszeres, intenzív szellőztetés nélkül mindezek jelentősen károsíthatják egészségünket és teljesítőképességünket. De mit tehetünk, ha kint is rossz a levegő? Hogyan szervezhetjük tevékenységeinket úgy, hogy mind a kültéri, mind a beltéri légszennyezőknek való kitettségünk a lehető legalacsonyabb legyen? Mire figyeljünk, hogy otthonaink légszennyező kibocsátását csökkenthessük, azaz kevésbé szennyezzük közvetlen környezetünket?

Melléklet(ek):
Dokumentum nevesorrendDátum
Download this file (Hogyan tehetjük egészségesebbé otthonunk levegőjét a fűtési szezonban.pdf)Hogyan tehetjük egészségesebbé otthonunk levegőjét a fűtési szezonban.pdf 2024-01-26
Minden jog fenntartva © 2024 Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ
Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít