Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A veszélyes keverékek változás bejelentését 2024. január 1-jétől az Európai Vegyianyag-ügynökség (ECHA) méregközponti bejelentési portálján (PCN) keresztül kell már a cégeknek benyújtaniuk; azokat már nem fogadja a nemzeti rendszerben, azaz az OSZIR-KBIR szakrendszerben az NNGYK (az OSZIR-KBIR szakrendszerben mind a veszélyes anyagok, mind pedig a veszélyes keverékek esetén az Új és Változás bejelentés indítására vonatkozó gombok inaktiválásra kerültek). A CLP rendelet 45. cikke szerinti méregközponti bejelentéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatást ITT találhat.

Forgalmazás megszüntetésének bejelentése

A Kbtv. 6. § (1) bekezdése alapján a bejelentő köteles az általa bejelentett veszélyes keverék biztonsági adatlapjának változását és a forgalmazás megszüntetését is elektronikus úton jelenteni.

Egy adott veszélyes keverék forgalmazásának megszűnését kérjük, hogy a e-mail címre küldött levelükben jelezzék.

Melléklet(ek):
Dokumentum nevesorrendDátum
Download this file (Veszélyes keverék változás bejelentés rögzítése.pdf)Veszélyes keverék változás bejelentés rögzítése.pdf 2022-10-24

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít